Dutch
Silk in a Box - Your Trendy Legwear
Mijn Shoppingbag € 0,00

Uw Shoppingbag is momenteel leeg.

Over Silk in a Box

Welkom bij Silk in a Box, jouw online kousenshop!

Silk in a Box is een online shop voor beenmode met zowel klassieke als fashion panty's, stay ups, leggings, kniekousen, sokken, jarretelkousen en accessoires van hoge kwaliteitsmerken. Silk in a Box biedt naast panty's ook alle modellen van shapewear, figuurcorrigerende lingerie en afslankbroekjes.

Silk in a Box - Ontstaan en Ontwikkeling

Een drukke baan als key account manager, sport en een behoorlijk actief sociaal leven beperkten mijn tijd om veel te gaan winkelen, laat staan om de stad in te rijden om panty's te gaan kopen! Toen ik onderweg was naar een klant stelde ik mezelf de vraag: Waarom moet ik nog naar de winkel gaan om een voorraad panty's te kopen als je ze toch niet mag passen? De keuze is er beperkt, het is er niet overzichtelijk en uiteindelijk zie je niet heel veel detail op zo'n verpakking. Dankzij mijn Sales en Marketing achtergrond en na een grondig marktonderzoek kwam ik op het idee om Silk in a Box te starten. Een gebruiksvriendelijke website met een ruime keuze aan beenmode en shapewear, met veel detail informatie, detail foto's en duidelijke maattabellen die het toelaten om vanuit je thuis je nieuwe pantyvoorraad te bestellen, of zelf maar één specifiek item waar je naar op zoek bent.

Silk in a Box - Vandaag en Morgen

Silk in a Box volgt de mode op de voet, in binnen- en buitenland en elk seizoen komen er van de grootste merken nieuwe fashion artikels bij. Ook onze basiscollecties worden regelmatig uitgebreid met nieuwe kleuren, nieuwe modellen, en soms zelf extra maten. Ben je op zoek naar een specifiek artikel, kleur of maat dat je op onze website niet vinden, stuur ons dan een mailtje naar info [at] silkinabox.com en dan kunnen we dat dan voor jou bestellen.

Silk in a Box biedt je een ruim gamma panty's en stay ups, en dit 24u/24, vanuit je luie zetel (zelfs op een relaxe zondagavond). Binnen enkele dagen ligt je bestelling in je brievenbus! We leveren je thuis of op je werkadres in een neutrale verpakking zonder logo.

www.silkinabox.com - Jouw online shop voor panty's; voor jezelf of als cadeautje voor je partner.

 

Heb je hulp nodig of heb je vragen over de website of over een bepaald artikel, aarzel niet en stuur een berichtje naar info [at] silkinabox.com.

 

Heel veel shop plezier!

Vanessa.

 
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x