Dutch
Silk in a Box - Your Trendy Legwear
Mijn Shoppingbag € 0,00

Uw Shoppingbag is momenteel leeg.

Tips voor je panty's

Behandel je panty's altijd met de grootste zorg.  Doe eerst je ringen en juwelen uit, en zorg dat je nagels netjes gevijld zijn. Een kleine oneffenheid aan een nagel kan je panty's al beschadigen. Je kunt dit ook voorkomen door dunne handschoenen aan te trekken.

Voor je je panty aandoet, raden we je aan hem even voorzichtig uit te rekken. Beide benen samen nemen, en met beide handen lichtjes uitrekken.

Rol de panty op je hand en plaats hem ter hoogte van je tenen. Rol je panty gelijkmatig over je enkels tot aan je knie, en doe hetzelfde voor je andere been - zonder te hard te trekken. Zorg dat je je tenen altijd wat beweegruimte geeft.

Trek de panty voorzichtig verder tot kruishoogte en zorg dat het kruisje goed zit. Trek de panty zachtjes verder tot aan je taille tot deze voor jou goed zit.

Je mag gerust een hydraterende crème gebruiken voor je benen als je panty's draagt, maar doe dit nooit als je stay-ups draagt, anders blijft de siliconen coating niet goed zitten, en riskeer je ze te verliezen!!

Extra tip: vergeet niet steeds een reserve paar panty's in je lingeriekast, je handtas of een extra paar in je handschoenenkastje te leggen...

Hoe was je best je panty's?

Panty's was je het beste met de hand. Nadat je ze een dag hebt aangehad, was je ze kort in een lauw sopje. Spoel je panty's goed en laat ze drogen. Panty's mag je nooit strijken. Wil je ze toch liever in de machine wassen, doe dit dan steeds op een zacht programma, en bescherm je panty's goed in een speciaal waszakje.

 
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x